My family

...despre familie...
Cand traiesti dus de val, in inertia sortilor, te concentrezi de cele mai multe ori asupra unor lucruri total nesemnificative care insa par a fi cruciale. Cine a uitat sa plateasca lumina? urmeaza panica de rigoare  ". Colegul de birou a discutat azi cu seful! Oare il va promova pe el? Proiectul a fost castigat de firma concurenta! Oare cum sa fac sa castig alt proiect? Vecinul de la 4 si-a schimbat masina! De unde o avea bani? Toate astea sunt chestiuni care ne mananca existenta.      Ne facem programe peste programe, planuri peste planuri si incercam, mortis, sa ne tinem de ele. Alergam sa prindem autobuzul, trenul, alergam sa ajungem la serviciu, alergam sa ajungem acasa, alergam si  strigam in continuu ca suntem nemultumiti si ca vrem mai mult, asa curg zile peste zile. Pana intr-o zi cand te izbeste " VALUL" si te opresti si vezi ceea ce conteaza cu adevarat. Pentru mine este  familia mea
Buni, rai sunt ai mei si ii ador pe toti si nu mi-as imagina viata mea fara ei.
O iubesc pe mama pentru felul zglobiu si alintacios in care se uita la mine si pentru toata dragostea si intelegerea cu care ma inconjoara.
Il iubesc pe tata, pentru ca m-a invatat sa fiu un om corect si cinstit si pentru ca desi nu se exteriorizeaza des, stiu ca ne iubeste pe toti enorm de mult.
Ar mai fi multe de scris insa momentan ma opresc aici...voi reveni vorbind poate despre lucrurile care conteaza pentru mine.

Niciun comentariu: